Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua opiskelijaksi lukuvuoden aikana olemalla yhteydessä eLukioverkoston lukioon. Löydät mukana olevat lukiot ja yhteystiedot eLukion lukiot.

Opinnot voit aloittaa joka jakson alussa. Ilmoittautumisen yhteydessä on koululle esitettävä viimeisin koulutodistus.

Opiskelusta peritään kurssimaksu, jos olet jo opiskelijana jossain muussa oppilaitoksessa kuin eLukioon kuuluvissa lukiossa. Kurssimaksun suuruus vaihtelee hieman lukioittain. Kysy maksuista lähimmästä lukiostasi.

Kun olet ollut yhteydessä lukioon, voit tehdä tunnuksen eLukion Moodleen 'Aloita nyt luomalla uusi käyttäjätunnus' -linkistä. Tunnuksesi alkaa toimia, kun valitsemasi lähilukion rehtori on hyväksynyt käyttäjätunnuksen.

Huomio! Oulun kaupungin lukiolaisten ei tarvitse erikseen ilmoittautua eLukioon: eLukion kurssitarjotin näkyy samassa Wilmassa kuin oman lukionkin. Moodleen kirjaudutaan eduouka-tunnuksia käyttämällä.

Ilmoittautuminen kursseille

Löydät  kurssikuvaukset tästä linkistä: Kurssikuvaukset 

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu Wilma-järjestelmän kautta. Wilma-tunnukset alkavat toimia muutaman päivän päästä eLukioon ilmoittautumisestasi.  Mikäli kurssille ilmoittautumisaika on jo umpeutunut, ota yhteyttä kurssin opettajaan.
 
 
 

Ilmoittautuminen eLukioon

WILMA

Moodle

Jaksot ja koeviikot

Kurssitarjotin 2018-2019


eLukio - lukio-opintoja netin kautta