Ilmoittautuminen Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua opiskelijaksi lukuvuoden aikana sähköisesti [ilmoittautuminen eLukioon] . Opinnot voit aloittaa joka jakson alussa. Internetissä tehtävän ilmoittautumisen liitteeksi on koululle lähetettävä viimeisin koulutodistus. Tutkintotavoitteinen opetus on maksutonta, jos et ole päätoiminen opiskelija jossain toisessa oppilaitoksessa.  Aineopiskelijalta, joka on varsinaisena opiskelijana toisessa oppilaitoksessa peritään kurssimaksu. Kurssimaksun suuruus vaihtelee hieman lukioittain. Kysy aineopiskelijamaksusta lähimmästä lukiostasi.

eLukioon ilmoittautumisohje:

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu wilma- järjestelmän kautta. Wilma-tunnukset alkavat toimia muutaman päivän päästä eLukioon ilmoittautumisestasi.  Mikäli kurssille ilmoittautumisaika on jo umpeutunut, ota yhteyttä kurssin opettajaan tai koordinaattoriin.

Kurssitarjotin 2017-2018