Opettajalle eLukiossa

eLukiossa työskentelee noin sadan opettajan aktiivinen joukko.
eLukio tarjoaa opettajilleen
  • kollegiaalista tukea
  • ideoita oman opetusaineen kehitystyöhön
  • tekniikka- ja pedagogiikkakoulutuksia
  • mahdollisuutta opiskella ja kehittää omaa ammattitaitoaan tarpeellisilla välineillä ja ohjelmilla
  • konkreettista työtä eLukion kurssien parissa
  • Koulutuksista suurin eLukion tapahtuma on lukukausittain järjestettävä etäopettajapäivä.

Muutos eLukion toiminnassa elokuussa 2021

Suomen lukioiden opetussuunnitelmat päivittyvät ja ensi elokuussa lukionsa aloittavat uudet lukiolaiset siirtyvät opiskelemaan LOPS2021-mukaisia lukio-opintoja.

Nykyiset lukiolaiset jatkavat opintonsa loppuun vanhan opetussuunnitelman (LOPS20216) mukaan.

eLukio ei ala tarjota uuden opetussuunnitelman mukaista opintotarjontaa.

Syksystä 2021 lähtien eLukio palvelee siis jo nyt lukiossa opiskelevia opiskelijoita tarjoamalla LOPS2016-mukaisia lukiokursseja.

Lukuvuonna 2021-2022 tarjolla olevat kurssit ovat kakkos- ja kolmosvuoden opiskelijoille ja lukuvuonna 2022-2023 kolmosvuoden opiskelijoille.

Aikuiset, jotka tahtovat aloittaa lukio-opinnot syksyllä 2021 voivat olla yhteydessä esimerkiksi Oulun aikuislukioon. Oulun aikuislukio tarjoaa uuden opetussuunnitelman mukaista opetusta myös etäopintoina.

Jakolinkki

Pikalinkit opettajalle

Kirjautuminen Wilmaan (ouka.inschool.fi)

Kirjautuminen Moodleen (moodle.elukio.fi)