Ilmoittautuminen

Jäsenlukioidemme opiskelijat

Jäsenlukioidemme toisen ja kolmannen vuoden opiskelijat voivat suorittaa kursseja eLukiossa. Jäsenlukioiden yhteystiedot löydät täältä. Lukio toimittaa nimi- ja yhteystietosi eLukion Wilma-tunnuksia varten. Wilmassa ilmoittaudutaan kursseille.
Kun tiedot Wilma-tunnusta varten on toimitettu, voit tehdä tunnuksen eLukion oppimisympäristö Moodleen 'Aloita nyt luomalla uusi käyttäjätunnus' -linkistä. Tunnuksesi alkaa toimia, kun rehtorisi on hyväksynyt käyttäjätunnuksen.

 

Oulun aikuislukion ja Oulun kaupungin päivälukioiden opiskelijat

eLukion tarjonta on avoin Oulun aikuislukion sekä Oulun kaupungin päivälukioiden toisen ja kolmannen vuoden opiskelijoille. Heidän ei tarvitse erikseen ilmoittautua eLukioon: eLukion kurssitarjotin näkyy samassa Wilmassa kuin oman lukionkin. Moodleen kirjaudutaan eduouka-tunnuksia käyttämällä.

 

Oletko vasta aloittamassa lukio-opintoja?

Suomen lukioissa siirrytään uuteen LOPS 2021 -opetussuunnitelmaan elokuussa 2021 ja lukionsa aloittavat siirtyvät noudattamaan uutta opetussuunnitelmaa. eLukio ei tarjoa uuden opetussuunnitelman mukaista opetusta. Mikäli olet aikuisopiskelija ja lukio-opinnot etänä kiinnostavat, voit olla yhteydessä esimerkiksi Oulun aikuislukioon. Oulun aikuislukio tarjoaa uuden opetussuunnitelman mukaista opetusta myös etäopintoina!

Pikalinkit

Ilmoittautuminen eLukioon

Lukuvuoden aikataulut

Kurssitarjotin 2021-2022

Kirjautuminen WILMAAN (ouka.inschool.fi)

Kirjautuminen Moodleen (moodle.elukio.fi)