Ilmoittautuminen Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua opiskelijaksi lukuvuoden aikana sähköisesti [ilmoittautuminen eLukioon].

Oulun kaupungin lukiolaisten ei tarvitse erikseen ilmoittautua eLukioon: eLukion kurssitarjotin näkyy samassa Wilmassa kuin oman lukionkin. Moodleen kirjaudutaan eduouka-tunnuksia käyttämällä.

Opinnot voit aloittaa joka jakson alussa. Internetissä tehtävän ilmoittautumisen liitteeksi on koululle lähetettävä viimeisin koulutodistus.

Opiskelusta peritään kurssimaksu, jos olet jo opiskelijana jossain muussa oppilaitoksessa kuin eLukioon kuuluvissa lukiossa. Kurssimaksun suuruus vaihtelee hieman lukioittain. Kysy maksuista lähimmästä lukiostasi.

eLukioon ilmoittautumisohje:

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu wilma- järjestelmän kautta. Wilma-tunnukset alkavat toimia muutaman päivän päästä eLukioon ilmoittautumisestasi.  Mikäli kurssille ilmoittautumisaika on jo umpeutunut, ota yhteyttä kurssin opettajaan tai koordinaattoriin.

Kurssitarjotin 2017-2018