Kokeet

 
Jokainen jakso päättyy koeviikkoon ja jokaisella koodilla on oma koepäivänsä.
Kokeet suoritetaan joko paikan päällä lukiolla tai verkkokokeena.
Kokeeseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua (poikkeuksena uusintakokeet!) vaan koejärjestelyt tehdään kursseille ilmoittautuneiden mukaan.
 
Mikäli et aio osallistua kokeeseen, informoi asiasta kurssin opettajaa ja lukiosi koejärjestelyvastaavaa, jotta vuoksesi ei tehdä turhia järjestelyjä!
 
UUSINTAKOEPÄIVÄT: 31.8.2018, 12.10.2018, 14.12.2018, 22.2.2019, 12.4.2019, 17.5.2019  klo17-20.
 
Ilmoittautuminen uusintakokeeseen jätetään kirjallisesti tentittävän kurssin opettajalle. Ilmoittauttuminen on tehtävä viimeistään koetta edeltävänä maanantaina. Koe tehdään yhteistyölukiolla. Ilmoittautuminen on sitova. Jos olet estynyt saapumasta kokeeseen, ilmoita siitä välittömästi opettajalle. Kokeeseen tulee ottaa mukaan vastauspaperiksi konseptipaperia. Uusintakokeen korjausaika on 1viikko. Kokeen saat takaisin opettajalta sopimuksen mukaan. Vot jättää koetilanteessa valvojalle postimerkillä ja osoiteellasi vaustetun kirjekuoren, jolloin koe postitetaan suoraan kotiosoiteeseesi.
 

Oulun kaupungin eri päivälukiolaiset tekevät kokeensa koululla tehtävät kokeet aina joko Lyseolla tai aikuislukiolla seuraavan jaon mukaisesti:

Oulun aikuislukiolla kokeen tekevät:
Laanilan lukiolaiset
Madetojan lukiolaiset
Kiimingin lukiolaiset
Kastellin lukiolaiset
Oulunsalon lukiolaiset


Oulun Lyseolle kokeen tekevät
Oulun suomalaisen yhteiskoulun opiskelijat
Haukiputaan lukiolaiset
Pateniemen lukiolaiset
Merikosken lukiolaiset 

  

Ilmoittautuminen eLukioon

WILMA

Moodle

Jaksot ja koeviikot

Kurssitarjotin 2018-2019