Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua opiskelijaksi lukuvuoden aikana olemalla yhteydessä eLukioverkoston lukioon. Löydät mukana olevat lukiot ja yhteystiedot eLukion lukiot.

Opinnot voit aloittaa joka jakson alussa. Ilmoittautumisen yhteydessä on koululle esitettävä viimeisin koulutodistus.

Opiskelusta peritään kurssimaksu, jos olet jo opiskelijana jossain muussa oppilaitoksessa kuin eLukioon kuuluvissa lukiossa. Kurssimaksun suuruus vaihtelee hieman lukioittain. Kysy maksuista lähimmästä lukiostasi.

Kun olet ollut yhteydessä lukioon, voit tehdä tunnuksen eLukion Moodleen 'Aloita nyt luomalla uusi käyttäjätunnus' -linkistä.

Huomio! Oulun kaupungin lukiolaisten ei tarvitse erikseen ilmoittautua eLukioon: eLukion kurssitarjotin näkyy samassa Wilmassa kuin oman lukionkin. Moodleen kirjaudutaan eduouka-tunnuksia käyttämällä.

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu Wilma-järjestelmän kautta. Wilma-tunnukset alkavat toimia muutaman päivän päästä eLukioon ilmoittautumisestasi.  Mikäli kurssille ilmoittautumisaika on jo umpeutunut, ota yhteyttä kurssin opettajaan.

Kurssitarjotin 2018-2019